5-kamp 2022

Årets store 5-kamp avholdes lørdag 16. juli klokken 11.00. 

Enkle og morsomme konkurranser for hele familien.

Det blir salg av pølser, is, vafler, kaffe og mineralvann.

 

Banketten starter klokken 19.30.

 

5-kamp 2021

Årets 5-kamp ble avviklet 17. juli og var som vanlig en stor suksess. Det var strålende vær og humøret var på topp hos alle.

Det tradisjonelle åresalget ble ledet av Pernille Myrvold som gjorde en fantastisk jobb!

I år deltok 1 barnelag, 2 ungdomslag, 3 damelag og 5 herrelag i 5-kampen med ringspill, pilkast, fotball, boccia og kaste på boks. Gratulerer til årets vinnere som alle fikk et gavekort med 250kr!

Barneklasse: Jacob

Ungdomsklasse: Fredrik

Dameklasse: Britt

Herreklasse: Ole Marius

På kvelden ble det arrangert rekebankett der det stilte opp 64 festklare deltagere som koste seg med reker, god drikke og dans

Vi sees neste år🙂

5-kamp 2020

Årets 5-kamp ble avviklet 18. juli, og var som vanlig en suksess. 78 deltakere, med en stor heiagjeng rundt seg, kjempet om premiene i de 4 klassene.

Humøret var på topp hos alle som kom, selvom været ikke var det beste, det merket vi på is- og brussalget, mens pølser og vafler gikk unna. Iår var det mange som holdt ferie på Blylaget pga. reiserestriksjonene i forbindelse med Covid 19, og vi satte pris på at mange kom innom i løpet av arrangementet.

Det tradisjonelle åresalget, under ledelse av Jan Bjerkelund, engasjerte også stort. Vinner man ikke 5-kampen, kan man ha flaks og vinne en slant på en åre eller to. 

I år deltok 2 barnelag, 2 ungdomslag, 5 damelag og 7 herrelag. Som vanlig var de 5 konkurransene i ringspill, pilkast, kaste på boks, fotball og boccia. Vi gratulerer årets vinnere som alle ble belønnet med en gavesjekk på kr 250,- 

Barneklasse: Henrik

Ungdomsklasse: Aksel

Dameklasse: Therese

Herreklasse: Eskil

Rekebanketten samlet 50 deltakere, som koste seg med reker, godt drikke og dans til langt på natt.

Vi sees neste år🙂

Hvor mange poeng blir det mon?
Spennende innspurt
Åresalget er i gang.
Hvem mon vinner denne gangen?
Det ble delt ut gratis is til alle barn!